SVTs text-tv går idag ut med chockerande fakta: Oralsex ökar risken för cancer i munhålan.


Som aktiva oralsex-utövare/mottagare blir vi mycket oroade. Även om det skulle vara jobbigt att få operera bort tungan eller leva med bölder på tandköttet i resten av sitt liv är det väl ändå mest skrämmande att oralsexet hotas försvinna från den sexuella á la carten. Vi bör därför ta ställning och undanhålla denna fakta. För egen del är vi mycket angelägna att hålla detta hemligt för killar i vår omgivning, då de kan få för sig att det är okej att vägra slicka phitta.

Tänk dig själv att kvällen har kommit då du äntligen lyckats dra hem det där ragget du så länge väntat på. Ni vet båda vad som ska hända. Du är så kåt att du är på väg att spricka. Du tar tag i hans huvud och visar vägen ner mot kärleksgrottan. Men där tar det plötsligt stopp. "Du... Jag vill inte. Du vet väl att man kan få cancer av sånt där?" DET SKITER VI I, SNOPPSKALLE! Och där blev phittan torr som en öken.

Men visst, vi kanske bör tänka en extra gång innan vi bjuder in penis i vår munhåla. Är det värt att leva hela sitt vuxna liv utan tunga bara för att ge killen lite special treatment? Vi har funderat och vårt svar blir nog ändå: ja, det är det. Vi tänker ignorera denna fakta och tycker att du ska göra samma sak. Håll käften och sug, kvinnfolk!

Fram tills nu har cigaretten fått bära smeknamnet "cancerpinnen" men nu tas namnet till en ny nivå. Att "suga på cancerpinnen" betyder idag något helt annat än vad det gjorde igår.


//P & A

Kommentarer
Postat av: - H*

- haha ;P

2009-03-19 @ 13:50:02
URL: http://merei.blogg.se/
Postat av: Emms

sv: ursäkta?

2009-03-19 @ 15:46:24
URL: http://konstigaemms.blogg.se/
Postat av: Angelica Norman

jävla idiot...

2009-03-19 @ 16:15:05
URL: http://anjelique.blogg.se/
Postat av: Emms

sv: Varför skulle jag lägga ut en sån kommentar!

Väx upp för fan!

2009-03-19 @ 16:21:17
URL: http://konstigaemms.blogg.se/
Postat av: Phitta

Puss på er med! <3

2009-03-19 @ 16:35:19
URL: http://phitta.blogg.se/
Postat av: alina

haha här var folk sura! jag tycker er blogg är störtskön, läser den varje dag!



/alina

2009-03-19 @ 20:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0