Snoppen och dess olika stadier

Phittan har funderat lite på det här med snoppen och dess olika stadier.
Man skulle kunna likna det vid mannens evolution från apa till människa:











Här följer de olika stadierna i kronologisk ordning:

1.
Standby-ballen - I viloläge är penis ofta liten, mjuk och gör ett föga imponerande intryck. Kom dock ihåg att standby-ballen aldrig sover utan alltid är i beredskap om tillfälle skulle dyka upp.

2. Förfest-ballen - Då penisföraren interagerar med andra sociala individer går penis in i förfest-stadiet. Han är på allerten helt enkelt och är mottaglig för att gå vidare till nästa stadie.

3. Broöppnings-ballen - Här har penis fått syn på något festligt och börjar sin resa upp mot skyarna. För första gången är det möjligt att se honom genom exempelvis ett par chinos. Penisföraren blir i regel angelägen om att pressa penis mot någon/någonting. Tanktekraften kan inte längre hindra penis från att gå vidare, utan det enda som hjälper i detta stadie är en kalldusch.

4. Soldat-ballen - Penis är nu fullt eregerad och redo för strid.

5. Mys-ballen - Penis har gjort sitt och är förhoppningsvis nöjd och belåten. Han går nu in i ett mys-stadie som är en gråzon mellan hård och mjuk. Han intar nu en position som är obehagligt lik en räka/ostkrok. När han har återhämtat sig fullständigt går han antingen in i standby-ballen eller alternativ broöppnings-ballen igen.

Fristående stadier:

♦ Vin-ballen - Inträffar någonstans mellan stadie 2 och 3, under inverkan av alkohol. Han är onekligen sugen men ej kapabel till vidare utveckling. Detta kan upplevas högst frustrerande för penisföraren då penis är obrukbar. Den som i regel drar kortaste strået i dessa situationer är phittan då penisföraren inte alltid inser hur kritiskt läget är. (...att den faktiskt inte går in!)

♦ Gubb-ballen - Ger i princip samma symptom som vin-ballen men utan alkoholkonsumsion. Om detta inträffar mer än 50% av gångerna du ämnar använda penis, råder Phittan dig att besöka den här länken.

Givetvis finns en motsvarande förteckning över den kvinnliga processen, även om den för blotta ögat inte ter sig lika uppenbar. Phittan återkommer med mer information om det.

Så ge er iväg och gräv i alla härliga skrev därute. Den djärve har inget att förlora!

P, S & A

Kommentarer
Postat av: danne

så jäääääävla sant faaan!! höhöhöhö

2009-03-05 @ 18:33:05
Postat av: Thompa

FETT NAAAJS JÖÖ

2009-03-05 @ 19:31:12
URL: http://your-thomas.devote.se
Postat av: Kickan

hahaha bäst!

2009-03-05 @ 20:20:21
Postat av: thor

hahahahaha sköööööniiii

2009-03-05 @ 20:28:17
Postat av: tess

lööööööööööv!!

2009-03-06 @ 03:00:58
URL: http://tessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0